Julekonkurrence VINDER

Hvad er NemID nøgleapp?

Svarmulighederne er:

 1. Det er en app, som giver adgang til din bank, offentlige hjemmesider såsom borger.dk og private aktørers hjemmesider, som f.eks. forsikringsselskaber.

  NemID nøgleapp er et supplement til dit eksisterende nøglekort, og du må derfor aldrig smide dit nøglekort ud. Det skal du bruge, hvis du f.eks. skal spærre din app.
 2. Det er en app, som giver gratis adgang til alle offentlige p-kældre i Danmark. Den kan anvendes i byer, hvor der findes p-kældre.

  For at kunne anvende denne app, skal man betale et årligt gebyr på kr. 150,-.

  Det rigtige svar

  Vi ved godt, at mange synes, at app'en til offentlig p-kældre ville være skønt, men det rigtige svar er nr 1:
  Det er en app, som giver adgang til din bank, offentlige hjemmesider såsom borger.dk og private aktørers hjemmesider, som f.eks. forsikringsselskaber.

  For hver deltager, som har sendt dokumentation på, at der anvendes nøgleapp, har vi lovet at sende kr. 10,- til Julemærkehjemmene, der hjælper børn, som kæmper med ensomhed, mobning og lavt selvværd. 
  Rigtig mange har deltaget og mange har sendt dokumentation. Vi har valgt, at der bliver sendt kr. 10,- for hver deltager. Det er derfor med stor glæde, at vi sender kr. 1.500,- til Julemærkehjemmene. Tak for jeres deltagelse :)

  Faster Andelskasse ønsker at bidrage til de 17 verdensmål. Sundhed og trivsel hører til her og Faster ønsker at det fremmes blandt de unge mennesker. De skal have gode forudsætninger for at forme fremtiden.

  Vinderen er
  Astrid Mus Rasmussen, som er blevet kontaktet direkte.

  Vi ønsker jer alle en rigtig Glædelig Jul :) 

Som kunde hos Faster får du...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.