Om vores priser

Vi får mange spørgsmål fra nye og gamle kunder om priser (renter og gebyrer) på vores lån. Relevante spørgsmål som: Hvad er den rigtige pris? Hvor langt kan I gå ned?

Vi har gode priser, men vi er ikke nødvendigvis de billigste på markedet. Det er heller ikke vores mål.

Hvis vi skulle tilbyde den billigste vare på hylden, ville vi gå for meget på kompromis med kvaliteten på vores produkter og service. Det stemmer dårligt overens med vores grundlæggende værdier, vores mærkesager og vores ønske om at være et ansvarsbevidst pengeinstitut, som har den gode og personlige rådgivning i fokus. Vi tilbyder til gengæld altid en fair og konkurrencedygtig pris, som fastsættes i en dialog mellem rådgiver og kunde.

Når du vælger FasterOikos, tager du ikke den billigste vare på hylden. Du træffer derimod et lokalt og værdibaseret valg og tager aktivt stilling til, hvilken type pengeinstitut du ønsker at være en del af nu – og i fremtiden.   

Hvorfor skal du være kunde hos FasterOikos?

- Når du vælger FasterOikos, vælger du en andelskasse, hvor ansvar og fællesskab betyder mere end profit. Hvor nærværende og personlig rådgivning altid er i fokus. Vi kender dig – og du kender os.

- Vi er lette at komme i kontakt med. Vi har ingen telefonsluse eller omstillingsbord. Du kan ringe direkte til din rådgiver, og det er oftest et spørgsmål om få minutter, før du har en medarbejder i røret.

- Når du er kunde hos os, støtter du vores mærkesager, som bl.a. er aktive lokalsamfund og lokal udvikling og vækst. Det har det været i mere end 100 år.

- Som kunde i en andelskasse kan du være helt tryg ved, at vores interesser også er dine interesser. Vi er ejet af vores kunder, og vores årlige overskud udbetales ikke i udbytte. De penge vi tjener, bliver i andelskassen, og vores medarbejdere får hverken bonus eller provision.

- En andelskasse er den mest demokratiske type pengeinstitut, vi har i Danmark. Her har andelshaverne mulighed for at få direkte indflydelse efter princippet én andelshaver, én stemme. Der er kun 4 andelskasser tilbage i Danmark, og FasterOikos er den sidste tilbageværende jyske andelskasse.

Spørgsmål?

Er der noget, der giver anledning til tvivl, er du velkommen til at kontakte mig.

Jan Kirkensgaard,
Direktør

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.