Budget

Læg et budget og få overblik

Faster tilbyder budgetkonto se her

Forudfyldt budget
Du sparer tid, når du bruger økonomioverblikket. Når du har fortalt, hvor mange der er i husstanden, hvor du bor og om du har bil eller motorcykel, ligger der alleredet et udkast.

Du kan herefter tilrette de forudfyldte faste udgifter med dine faktiske udgifter og på den måde fået et meget præcist indblik i din økonomi. Hav evt. din sidste lønseddel og de seneste betalingsoversigter fremme.

Gem dit økonomioverblik med dit NemID
Du kan gemme oplysningerne. Du skal blot bruge dit NemID, når du vil gemme et økonimioverblik, og når du vil vende tilbage til et, der allerede er gemt.

Opret et økonomioverblik

Opdater dit økonomiske overblik løbende
Økonomioverblikket kan være en hjælp i dagligdagen, men også når der skal træffes store beslutninger som f.eks. ny bolig. Du kan nemlig hurtigt taste de forventede udgifter ind og få et overblik over din fremtidige økonomi.

Opdater et eksisterede økonomioverblik

Brug økonomioverblikket sammen med din rådgiver
Økonomioverblikket er et godt redskab, når du og din rådgiver skal snakke om dine muligheder for lån til eksempelvis ny bolig, energirenovering eller andet.
Send blot en mail til din rådgiver inden mødet, om at du har lavet Økonomioverblik, så kan han/hun selv hente overblikket.

Vi kan klare budget for dig

Hvis du ikke selv holder overblik over dit budget kan vi gøre det for dig. Som ung kunde under 30 år får du denne service gratis, ellers koster det mod et årligt gebyr. Se priserne i prisbogen.

Vi reviderer budgettet en gang om året og kontakter dig hvis der er store ændringer. Udover det, er det dit ansvar at kontakte os hvis der kommer nye udgifter.

 

Vil du hellere et budgetskema i EXCEL? Download en her

Dig som midtpunkt

Jeg forstår dine behov og og hjælper dig gerne med din økonomi.

Laila Frandsen,
Privatrådgiver

Som kunde hos Faster får du...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.