Forsikring & pension

Vi vil altid yde jer kompetent rådgivning angående jeres dækninger ved bl.a. sygdom og død og tager altid udgangspunkt i den løsning, som netop I har brug for – om det er i forbindelse med sikring af dig selv som selvstændig, eller af dine medarbejdere, så laver vi individuelle firmaaftaler.

Kom ind til os og lad os sammen få overblikket og finde en god løsning, så den passer til dine værdier og fremtidsønsker.

 

Nærpension

Faster samarbejder med Nærpension, hvilket betyder, at du via os kan etablere forskellige former for forsikringer og pensioner.

Herunder kan du læse mere om Nærpension:

Hvem vi er

Danmark er bygget på fællesskaber. På respekt og nærhed. I familien, blandt vennerne, og når vi indgår aftaler med hinanden. Sådan er det også i nærpension. Vi er et fællesskab, som handler om tillid og nære relationer. Med vores samarbejdspartnere og med deres kunder.

Hvad vi gør

Når individer bliver til par, og par bliver til familier, skifter behovet for pension og forsikring. Med nærvær og faglig indsigt tilbyder vi produkter til hele livet. De etableres via vores samarbejdspartnere – pengeinstitutterne.

Vi sikrer tryghed, værdi og livskvalitet. Sådan var det, da vi etablerede vores partnerskab for mere end 30 år siden. Sådan er det stadig i dag. Og sådan bliver det i morgen.

100 procent ejet af AP Pension

Nærpension er i dag et datterselskab, som er 100% ejet af AP Pension. Det gør os til en stærk samarbejdspartner med nogle af markedets bedste produkter inden for pension og forsikring.

 

Hvorfor er pension vigtig? - få mere at vide her.

Ring og aftal en tid, så vi sammen kan få en snak om dine muligheder.
Du kan få et overblik over din pension ved et kig på Pensionsinfo. 

God skik for Forsikringsformidling for Faster Andelskasse.

 

Vestjylland forsikring

Faster samarbejder med Vestjylland Forsikring. Er du IKKE allerede kunde hos Vestjylland Forsikring, så kontakt Faster, og vi vil straks formidle kontakten.

Vi har nemlig mulighed for, at vi kan henvise dig til et uforpligtende møde med Vestjylland Forsikring for gennemgang af dine skadesforsikringer.

Vestjylland Forsikring yder formidlingsprovision til Faster.


Privat Sikring

Faster samarbejder også med Privatsikring. Er du IKKE allerede kunde hos Privat Sikring, så kontakt Faster, og vi vil straks formidle kontakten.

Vi har nemlig mulighed for, at vi kan henvise dig til et uforpligtende møde med Privat Sikring for gennemgang af dine skadesforsikringer.

Privat Sikring yder formidlingsprovision til Faster.

 

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.