Anbefal FasterOikos

Anbefal FasterOikos til din nabo, ven, familie eller kat. Vi vil gerne høre fra alle, og vi kvitterer med en flaske vin, hvis din henvisning bliver til et kundemøde.

Har du lyst til at hjælpe FasterOikos med at nå ud til flere kunder?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi altid gerne vil have nye solide kunder til FasterOikos – det kan vi bare ikke gøre uden dig. Hvem er bedre til at fortælle, hvad FasterOikos kan tilbyde, end de kunder vi allerede har? Du kan nævne ting som personlig rådgivning, nærvær og forståelse for behov - men er det ikke det, alle siger?

Derfor sætter vi stor pris på, hvis du fortæller om dine gode oplevelser hos FasterOikos videre – f.eks. til sidemanden i bussen, venner eller familie.

Hvordan fungerer det?

Hvil ikke på laurbærrene, men spred budskabet som en sand ambassadør. Vores ambition er ikke at blive de største, og derfor vil vi gerne møde alle vores kunder. 

Du skal sørge for, at vi enten ved, at du har henvist en kunde til at ringe til os eller møde op, og ellers skal de nævne dig, som henviser hertil. På den måde ved vi, hvor vi skal henvende os mht. gaven.

 

 

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.