Hvem er vi?

FasterOikos er en selvstændig andelskasse, som råder over langt de fleste funktioner og kan tilbyde produkter, der findes i et moderne pengeinstitut i dag.

Vores primære kunder er privat, landbrug og mindre erhverv fra hele landet. Kunderne betjenes fra egne lokaler og af veluddannede  og motiverede medarbejdere.

Vi har gennem mange år anvendt princippet om, at vores kunder skal behandles ens prismæssigt, d.v.s. vi handler ikke om rente- og gebyrsatser. Dette skal forstås således, at vi giver samme rente til vore indskydere uanset størrelsen af deres indestående, ligesom vore lånekunder betaler samme rente uanset lånestørrelsen. Lånerenten vil dog være afhængig af sikkerhedsstillelse.

Som kunde er du tilknyttet en fast kunderådgiver, som lægger vægt på at kende dig og dine forhold samt yde en god service.

Hvordan er vi blevet til?

Den 28. maj 1919 afholdtes stiftende generalforsamling for Faster Andelskasse, og første åbningsdag var den 15. juli samme år. På det tidspunkt var der startet mange andelskasser landet over - og flere kom efter.
I december 2019 blev Andelskassen Oikos slået sammen med Faster Andelskasse.

Der var et stort behov for andelskasserne!
Bønderne kunne godt få lov at sætte deres penge i bankerne - derimod kneb det, når de samme ville låne driftskapital til landbruget. Derfor besluttede bønderne her på egnen, at stå sammen og være solidariske ved at oprette deres eget pengeinstitut. På denne måde søgte man at løse de daglige økonomiske pengesager i fællesskab.

FasterOikos er omfattet af Garantifonden, der dækker indskud op til 750.000 kr. pr. kunde. Herudover er særlige indlånsformer (pensionsopsparing, børneopsparing m.m.) uden beløbsbegrænsning dækket.

Vi støtter lokalt

Vi har flere sponsoraftaler med klubber og foreninger.

Med FasterOikos beliggende i et dejligt lokalsamfund falder det os meget naturligt at bakke op om udviklingen og væksten i lokalområdet. Det ligger dybt i andelstanken.

Ledelse

Se alt om vores ledelse, herunder bestyrelse og repræsentantskab.

Privat

Hvis du ønsker hjælp, er vi her for dig. Vi kan sammen skabe et overblik, så du er sikker på, at der er penge til at betale dine regninger. Med vores net- og mobilbank er det nemt for dig. Her har du et redskab, som giver overblik, og du kan se dine konti, hvor end i verden du måtte være.

Oplysninger om FasterOikos

Her finder du alt om os f.eks. diverse rapporter, politikker, ordninger, vilkår & betingelser, bilag og sikkerhed.

Kontakt

Brug for hjælp? Du kan i vores åbningstid altid ringe til os.

Mandag - fredag kl. 10.00 til 15.00

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.