LEI-kode

Kontakt os for at få et investeringsforslag rettet imod netop dig, din risikovillighed og ikke mindst investeringshorisont

Handel med værdipapirer kræver en LEI-kode

Siden januar 2018 har lovgivningen krævet, at virksomheder, foreninger og fonde har en LEI-kode for at kunne handle med værdipapirer eller finansielle instrumenter.

Hvad er en LEI-kode?

LEI står for Legal Entity Identifier. En LEI-kode er et entydigt internationalt identifikationsnummer, som bruges til indberetning af sådanne handler.

Det er ikke nødvendigt at have en LEI-kode, hvis værdipapirer blot ligger i et depot, men det er ikke muligt at handle med værdipapirer uden en LEI-kode.

Her kan du købe en LEI-kode

Der findes en række EU-bemyndigede udbydere af LEI-koder – f.eks.:

Leiservice

Nordlei 

Når du har besluttet, hvilken udbyder din virksomhed vil benytte, skal du indtaste nogle oplysninger på udbyderens hjemmeside. Oplysningerne er typisk de samme, som findes i CVR-registreret.

Dernæst skal du betale registreringsgebyr til udbyderen, som efter validering af de indsendte oplysninger foretager registrering og sender en bekræftelse pr. e-mail. Koden gælder i 12 måneder.

Oplys din LEI-kode til os

Afslutningsvis skal du sende den udstedte LEI-kode sammen med virksomhedens CVR-nummer til din rådgiver. Sender du beskeden fra dit Netbank, benytter du sikker korrespondance, og din rådgiver modtager beskeden direkte.

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.