Bæredygtig investering

Investerer du din opsparing, behøves det ikke længere kun at være et spørgsmål om at finde en investeringsfond, som giver et højt afkast.

Virksomheder bliver i stigende grad også vurderet på, om de for eksempel er bæredygtige, og om de opfører sig etisk korrekt.

 

FasterOikos samarbejder med Bankinvest og Sparinvest. Begge integrerer ESG-forhold i investeringsprocessen. Det betyder, at de foruden at se på traditionelle finansielle nøgletal også inkluderer ikke-finansielle nøgletal og parametre i investeringsanalyserne, herunder hvordan virksomhederne håndterer ESG-forhold. 

ESG står for 'Environment', 'Social' og 'Governance'.

  • Miljømæssige forhold (E)
  • Sociale forhold (S)
  • God selskabsledelse (G)

Det handler grundlæggende om at blive klogere på, om virksomhederne er deres ansvar bevidst, når det kommer til fx forurening, arbejdsvilkår, antikorruption m.v.

Læs vores PAI erklæring her

 

Bæredygtighedsvirkning

Når FasterOikos yder investeringsrådgivning til vores kunder, tager vi alene hensyn til de finansielle vigtigste negative bæredygtighedsvirkninger ved at bruge produkter fra samarbejdspartnere, der tager hensyn. Dette valg er truffet som følge af vores størrelse og revurderer løbende.

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.