Investeringsforeningsbevis

Hvis du ikke selv har den store interesse i at følge dine investeringer, kan en investeringsforening være det rette valg. Her sørger eksperter for dybdegående økonomiske analyser, og de har erfaring med investering i værdipapirer i hele verden.

Her sørger eksperter for dybdegående økonomiske analyser, og de har erfaring med investering i værdipapirer i hele verden.

Det giver dig mulighed for at få en god spredning af din investering.

Investeringsforeninger

Der findes i dag en del forskellige investeringsforeninger. I Faster Andelskasse kan du frit vælge, hvor du ønsker at placere dine investeringer.

Når vi rådgiver vores kunder om investering, gør vi med udgangspunkt i Bankinvests Optima afdelinger, både i de udbyttebetalende og akkumulerende afdelinger. Bankinvests Optima afdelinger en enkelt afdeling man som investor køber, som underliggende består af flere forskellige afdelinger, som hver især består af mange forskellige værdipapirer. Dvs. med Bankinvests Optima afdelinger får du som investor en investering, der overordnet for dig er simpel og nem at overskue. Underliggende er det dog en investering, der er spredt ud på mange forskellige værdipapirer i hele verden. Med andre ord, så får du en simpel investering med stor risikospredning, både geografisk, branchemæssigt og værdipapirmæssigt.

Læs mere her: Bankinvest, Sparinvest, Lokal Puljeinvest

Samarbejdet med investeringsforeningerne gør, at Faster Andelskasse modtager provision. Vi gør opmærksom på, at din pris for investeringsbeviset ikke påvirkes af dette. 

Samarbejdspartner

Formidlingsprovision

Sparinvest

0,00 - 0,50 %

Bankinvest

0,00 - 1,15 %

Formidlingsprovision modtages på baggrund af Faster Andelskasses kunders samlede beholdning i bestemte værdipapirer. Formidlingsprovisionen er oplyst som et interval, da der er forskellige satser i de enkelte afdelinger.

Se oversigten med formidlingsprovisions procent (FPP) for investeringsforeninger via Faster Andelskasse.

Har du uddybende spørgsmål til de nævnte investeringsforeninger, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.