Investeringskonto Fri

Vi danskere elsker frihed
– også når det gælder vores penge

Brochure omkring investeringskonto FRI (PDF)

Film om Investeringskonto FRI.mp4

Investeringskonto FRI er en ny type opsparingskonto med værdipapirafkast. Her har du friheden til at indbetale og hæve penge – alt efter behov. Du er FRI for det bøvl, der normalt følger med at investere. 

Tre værdifulde friheder:

  1. Goddag til konkurrencedygtigt afkast
  2. Nemt overblik i din netbank
  3. Hæv pengene efter behov

Investeringskonto FRI finder du i netbanken
Det skal være nemt og ukompliceret at investere. Derfor finder du Investeringskonto FRI direkte i din netbank, og når du overfører penge til kontoen, bliver de investeret helt automatisk. Du kan også nemt beslutte, hvis du har brug for at hæve nogle af pengene.

Investeringskonto FRI plejes af specialister, så du kan føle dig tryg
Investeringskonto FRI plejes løbende af professionelle specialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing. Investeringskonto FRI sikrer dig en god risikospredning, som er tilpasset din personlige risikoprofil, og ved oprettelse af kontoen hjælper dit pengeinstitut dig med at få fastlagt din risikoprofil og den rette investeringsløsning.

Dine investeringer er ansvarlige
Med Investeringskonto FRI er du sikker på, at der bliver investeret på en ansvarlig måde bl.a. efter FN’s principper for ansvarlig investering – UNPRI. Det betyder, at vi ikke kun forholder os til miljø- og klimaområderne, men også til social ansvarlighed og virksomhedsledelse. Det er din garanti for, at vi arbejder for et godt afkast uden at gå på på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed. 

Kontakt en af vores dygtige rådgivere for at høre mere


Her er lidt nyttig information til dig, der gerne vil i gang med at investere

Hvornår er det især en god idé at investere?
Når renteniveauet er lavt, kan det ofte bedre betale sig at investere din opsparing frem for at lade pengene stå på en almindelig konto. Det kan dog virke både besværligt og uoverskueligt at investere, men sådan behøver det ikke være.

Er der risiko ved at investere?
Der er dog altid en risiko forbundet med at investere, og det gælder om at være fornuftig frem for at tro på heldet. Derfor bør du sprede risikoen på dine investeringer. Investeringskonto FRI sikrer dig en rigtig god risikospredning, hvor du får andel i mange forskellige aktier og obligationer. Ved oprettelsen af Investeringskonto FRI får du naturligvis hjælp til at vælge netop den løsning, som passer til dine ønsker til bl.a. risiko og tidshorisont.

Sker investeringerne på en samfundsansvarlig måde?
Når du investerer med Investeringskonto FRI, er du samtidig sikker på, at det sker på en samfundsansvarlig måde. Det betyder, at vi tager hensyn til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, når vi investerer – og altid inden for FN’s seks principper for ansvarlig investering UN PRI.

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.