Livrente

Sikrer dig en pensionsudbetaling, uanset hvor gammel du bliver

En livsvarig livrente kan oprettes af alle. Med denne livsvarige livrente har du mulighed for at sikre dig en pensionsudbetaling, uanset hvor gammel du bliver.

Kontakt Faster, så vi sammen kan udarbejde et tilbud, som passer til dig.

Herunder kan du læse mere om Nærpension:

Hvem vi er

Danmark er bygget på fællesskaber. På respekt og nærhed. I familien, blandt vennerne, og når vi indgår aftaler med hinanden. Sådan er det også i nærpension. Vi er et fællesskab, som handler om tillid og nære relationer. Med vores samarbejdspartnere og med deres kunder.

Hvad vi gør

Når individer bliver til par, og par bliver til familier, skifter behovet for pension og forsikring. Med nærvær og faglig indsigt tilbyder vi produkter til hele livet. De etableres via vores samarbejdspartnere – pengeinstitutterne.

Vi sikrer tryghed, værdi og livskvalitet. Sådan var det, da vi etablerede vores partnerskab for mere end 30 år siden. Sådan er det stadig i dag. Og sådan bliver det i morgen.

100 procent ejet af AP Pension

Nærpension er i dag et datterselskab, som er 100% ejet af AP Pension. Det gør os til en stærk samarbejdspartner med nogle af markedets bedste produkter inden for pension og forsikring.

Faster Andelskasse tilbyder Livsvarig livrente i samarbejde med Nærpension. Forsikringerne leveres og administreres af AP Pension, som betaler Faster Andelskasse en provision.

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.