Vi flytter til ny adresse (afd. i København)

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle dig, at vi har fået mulighed for at flytte vores kontor i København til en bedre placering fra den 15. februar 2024.

Vi åbner på vores nye adresse mandag den 19. februar 2024 kl. 10.00:

FasterOikos
Ved Stranden 20, 1. sal
1061 København K

Vi flytter således ikke langt væk og er fortsat centralt placeret i København.​

Baggrunden for flytningen skal findes i den meget dårlige akustik i Nørregade, og lydkvaliteten i lokalerne var ikke sund for vores medarbejdere. Da vi samtidig har flere kundemøder nu end tidligere (pga. kundetilgang), giver det dagligt udfordringer mht. plads og dårlig akustik.

"Søg, og du skal finde..." Vi har derfor ledt efter en bedre lokation, og vi har fundet dette dejlige kontor centralt beliggende i København. Her får både kunder og medarbejdere mere plads og dermed bedre muligheder i dagligdagen. Ikke mindst har vi fået en lejepris, som også matcher de ønsker, vi havde til prisen. Samtidig giver de nye lokaler mulighed for at udvikle afdelingen med flere medarbejdere på sigt, hvilket vi håber og tror er muligt med jeres fortsatte opbakning.

Der er heldigvis ikke ændringer i medarbejderflokken, og du vil fortsat møde Henrik, René og Ishu på kontoret.

Vi har lukket den 15. og 16. februar 2024 (pga. flytningen). I disse to dage kan du stadig få fat på os, det vil blot være medarbejderne i Astrup, der sidder klar til at hjælpe.

Tlf. Astrup – 9648 7000 – info@faster.dk

Det vil glæde os, hvis du har tid og lyst til at komme forbi og se vores nye lokaler den 19. februar eller blot engang i løbet af februar. Vi vil meget gerne vise lokalerne frem og tage en god snak med jer.

Velkommen hos FasterOikos – din selvstændige andelskasse med stærke værdier.​

 

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.